Friday, November 11, 2011

1st Birthday Amzar (13/09/2011)

Selamat hari lahir sayang...xsangka dah setahun umur anak mama..Rasa bagai semalam melahirkan kamu..pelbagai ragam dan kerenah anak mama.Ye la,orang da setahun la katakan..hik2..So,mama decide tuk wat makan2 skit sempena hari lahir anak mama yg br memcecah setahun..p mama mintak maaf,mama wat lewat skit..ala,lewat 3hari je..xpe..ek?


masa ni umur dah setahun 3 hari..dek kerana mama bz nk menyiapkan preparation..mama buh jap awk kt dlm walker ni k..



kita posing dulu k syg...mama x tuko baju lg..nk p amik kek Amzar dulu..


ni la rupe kek 1st besday anak mama...actually last minit je plan,tu pun dpt contact dr kwn fb tuk tempah kek ni..so,ni je yg dpt mama bg khas utk anak mama..


sweet kan apam ladybird dgn bees tu..


Antara menu yang dihidangkan untuk para tetamu yg hadir
(mee kari,satay, apam bees/ladybird ngan agar2 sirap)


terima kasih byk2 pada mak mama @nenek amzar..sbb sudi tlg masakkan menu2 tuk tetamu..


sesi memotong kek..cube tgk,muke sape yg paling excited potong?mama ke amzar?hik2...nmpk gaya..mcm mama dia yg lebey2..tul x?alamak..gambar goyang lak..ni ucu la ni yg tlg amik..aiyakk~

ni br molek skit...ehehe,yg sebelah tu anak sepupu..merangkap dua pupu amzar..hik2..dia excited gak,sbb ada gmbr upin ipin atas kek tuh..


xramai pun yg dtg..sbb mama mmg xplan nk wat..sume idea last minit..jempot gak kawan2 mama..tp sume ada hal..aleh2,abah col dak2 kilang..amik..kul 12tgh mlm dorg dtg umah...huk2..

so,tinggal ni je kek yg dijamah para tetamu..sudahnya,nenek bg kat dak2 sekolah yg nenek bawak..ehehe..mama xmkn muke anak mama..syg..chomel~pape pun,mama doakan anak mama akan menjadi anak yg soleh,bijak dan menjadi kebanggaan pada mama dan abah pada masa akan datang..insyaAllah..amin~

No comments:

Post a Comment