Monday, November 14, 2011

Amzar 1 tahun 2 bulan bersamaan 15bulan

Perkembangan anak mama bulan ni,alhamdulillah..berjalan da semakin laju.Jadi,mama decide nk belikan Pushwalker tuk anak mama sorang ni.Biar lutot tu kuat bile berdiri..berjalan.Ala,mama beli 2nd hand je,tp not bad laa...mcm baru..ehehe..brand FisherPrice lg..ehehe..nk beli baru,xmampu..beli 2nd je la...beli kt JuaiMurah Preloved.ehehe,sempat promote gtu..


mama mmg puas hati sgt2 beli item ni,condition dia mmg tip top..so,amzar pas ni leh la main puas2..

tgk la,time mama nk amik gambar..leh plak dia tolak pushwalker ni kt mama..adei~


tgk la,abis serata cerok dia tolak mende nih...uhuhu..nampak sebakol menan tuh?haa..tu la koleksi mainan amzar..huk2..

muka excited dapat mainan baru..bile da jemu,abis dia campak..huk2..ikut perangai sape la tu..ahaha~


alala...abis satu umah dikejekan..

da letey..terduduk akhirnya..hik2..

Seronok melihat teletah anak mama ni,da pandai berjalan da..maksud mama,xde dah jatoh2 mcm b4 this..


1 comment:

  1. ibu yg prihatin...suatu hari nanti, bila amzar dan irdina dah besar dan baca blog ibu ni jika masih ada...bahawa ibu sentiasa cari yg terbaik utk kamu berdua..nak beli yg baru memang mahal..tp ibu berusaha dapatkan jua utk kamu tanpa dipinta...dan andai nanti ibu pula meminta sesuatu dari kamu berdua, cubala sedaya uoaya penuhi permintaannya...jadi anak yg berguna yer sayang..Coretan dari Mummy Awin@14/11/2011@5:33pm@Isnin

    ReplyDelete