Wednesday, January 11, 2012

11.01.2012 (Rabu)

11.01.2012, ari ni merupakan tarikh lahir mak.Tp,aku xdpt nk bg pape..gaji pun xkua lg.Hmm..kalau da gaji..leh la blanje2 pe yg patot..Pape pun..selamat hari lahir mak..moga dipanjangkan umur,diberikan kekuatan untuk mengharungi segala ujian hidup dariNya..dan maafkan ana mak,kalau sepanjang ana dibawah jagaan mak dulu..ana banyak wat mak nangis!Ampunkan ana mak..Huaaa...tetibe hati ni sayu dan sadis lak..


Selamat hari lahir mak!


Hati aku pun macam xbape best..sbb aku ada tertengok mende yg xsepatutnya dlm hp husband aku..p korang jgn salah paham..p aku rase mende tu xsepatotnya dia simpan dlm hp dia..kalau BUJANG,aku paham..p ni da kahwin.Nape perlu simpan semua tu?Yang paling aku xsuke..dia TIPU aku..dia leh pakai 'headphone' kt hp dia.Awalnye,aku x syak pape..sbb dia kata dgr lagu..p setelah pe yang aku da tgk dlm hp dia smlm..br terjawab pe sbnrnya yg dia tgk!!!


BENCI!!!!!!!!!!!so,after aku da tgk mende2 tu sume..terus aku tarik muka..Lantak la dia nk perasan ke x..p hati aku dia xpenah nk ambik kisah..Asik aku je nk kene jaga hati dia..Sakit aku ni..ada dia nk amik tau?Mintak tlg urut belikat aku ni..haram..sampai sudah x urut..Kadang2 aku menangis sorang2..org lain mungkin nampak aku happy..tp yg sebenarmya?Aku banyak memendam rase..nk cite kt mak,xkan la?Mende rumahtangga..aku telan je la sorang2..


Aku teringin nk macam pasangan lain,husband dorg jaga masa pantang..tlg mandikan anak..p aku?Kalau cuti..mmg dia xsentuh anak..sume nk kene cakap..AKU DAH BOSAN!Rase cam nk meletup je pe yang tersimpan dalam hati aku nih..


2 comments:

  1. ana..sabar k...emma paham perasaan ana..demi anak anak kt bertahan...tkder saper leh pertikaikn hak kiter as wife k...:) keep smiling :)

    ReplyDelete
  2. thanks emma,actually mende ni da settle..husband pun da janji xkn tgk dan save dah mende2 tu.huhu..ngamuk daku dlm sms td..hua2...

    ReplyDelete