Sunday, April 29, 2012

Kenduri-kendara

Hari ni 29/04/2012(Ahad)..jiran sebalah umah mak mama..ada wat majlis sambut menantu tuk anak dia yang nombor dua..kitorang kenal dari zaman hingusan..ehehe,men masak2 dgn akak dia..main kejar2..ahaha..

ehehe..mase ni xde sape2 lagi..so pe lg..kite posing2 la dulu..along ni mmg manje dgn nenek dia..asal pagi2 nenek nk kua amik dak sekolah,mesti ngendeng..nk ikut..'nek...nek'..hik2


ni lak,Cik Ya..ahaha..bak kata Nurul..Cik Yah..ahaha..bkn main marah Cik Ya kite..hik2..posing same..say peaceeeeeeeeeeeee~



mama capture dari jauh je..abah mcm letey je..cian,baru abis keje malam..xpelah,kene la tolong2 pe yg patut..mase kita kawin dulu pun org wat mcm ni jugak..kene la balas..ok?

dak ni..mentang2 ramai orang..nk lepas je keje dia..


si adik pas recharge bateri..ehhee..br bgn tdo ni..tu yg br capture muke dia..td jaga Along je..

Anak abah..



dapat jugak posing dgn dak ni..even dia mcm tu..ahaha..nk lepas..ms ni adik tdo dalam buai..



last skali..Selamat Pengantin baru ye Amy..moga berkekalan hingga ke syurgawi..selamat menempuh alam berumahtangga...amin~

No comments:

Post a Comment