Tuesday, September 11, 2012

Preparation birthday anak2

Alhamdulillah..xlame lagi cecah la usia anak sulong ku 2 tahun..mmg dr tahun lepas mama akan wat majlis kecil-kecilan untuk sambut hari lahir anak2 mama yg tersayang.Bukan niat nk bermegah2..tapi nak meninggalkan kenangan manis dalam hidup anak2 mama bile da besar nanti.Sekurang2nya ada kenangan yg leh terpahat dalam hati anak2 mama..macam mama ms kecik2 dulu..


1st mama try design tuk tag pada goodies..so,ni la hasilnya..bile da dihantar ke proses printing...pada mommies yg rase2 berkenan atau nk wat design pada goodies besday anak2 akan datang..leh la contact mama..


ni la hasilnya bile mama da gunting tag card ni..pas tu mama buh sepit ladybird kt sisi dia..ni idea bersama kawan baik mama..bonda lin..next if ada berminat..leh la kami watkan..bergantung pada bajet korang k?


jenuh juge la nk carik wrapping hadiah ni...memusing sampai ke Giant Seri Kembangan,mujur la jumpe..kawan mama sorang ni sgt2 excited nk tlg mama menyiapkan..thank u so much dear..


xketinggalan..kawan mama sorang ni..ehehe..jd assistant pegang plastik dgn potong tagging..jadi la..tq dee ^__^

ni la di antara snek yang akan diberi pada tetamu cilik yang hadir..

tadaaa...da siap wrapping..comey x?satu warna oren..ada gambar bear..tu tuk boy..g satu warna pinky..tuk gurl..


Ni la hasilnya...xsabar nak celebrate majlis tu.. ^__^

No comments:

Post a Comment