Tuesday, September 10, 2013

Set untuk Pengidap DIABETES a.k.a KENCING MANIS


Anda menghidap DIABETES??? Bukan golongan tua saja saja menghidap penyakit ni, golongan muda pun ada masalah ni..tapi, jangan gundah gulana..SHAKLEE ada memperkenalkan set khas ini untuk sesiapa yang menghidapi diabetes ni..


Untuk keterangan lanjut boleh terus pm/whatsapp mama.


Monday, September 9, 2013

Set Kulit Cantik

Haa...mesti kawan2 teruja kan nak tau...pe la yang mama nak share kali ni?

Ok..tuk kali ni..mama nak share Set Kecantikan Kulit khas dari SHAKLEE..


Set ni terdiri dari 3, iaitu :
1.) Vitamin C : Penting untuk pengikatan kolagen...korang pun, mesti tau kan 
pe pentingnya kolagen ni..hihihi



2.) B Kompleks : B untuk "beauty", membantu menaikkan seri muka, 
membantu untuk saraf yang baik dan untuk mood yang ceria


3.)Vitamin E : Sememangnya sangat bagus untuk kulit yang cantik, 
mengurangkan inflamasi, mengurangkan bengkak, 
menyembuhkan luka dan juga baik untuk sistem saraf




Jika anda makan secara konsisten dan mengamalkan minum air yang banyak 
yang setiap hari, insyaAllah usaha anda akan membuahkan hasil. Air memang 
sangat perlu untuk penyerapan supplement, penyingkiran toksin, dan sangat 
penting untuk proses2 homeostasis di dalam badan.




Untuk tahu lebih mendalam...jangan segan silu...SMS,WHATSUP,WECHAT 
0122404042 (Ana) 

Thursday, September 5, 2013

Set Sinus,Resdung dan Alergi

Ok,korang mesti stress kan..asal pagi je bersin..asal tempat berhabuk je bersin..sejuk skit..mula la hidung srok..srek..srok..srek....Mama ada jalan penyelesaiannya..sebab? MAMA pun ana masalah ni..huhuhu...kecian tau..P mama xrisau dah..sejak mama amalkan set nih...

So, pada yang berminat nak CUBA set ni..jangan segan silu PM/WHATSUP/WECHAT : 0122404042 (Ana) SID: 1004731