Friday, December 20, 2013

Anak Anda Kurang Selera Makan?

Assalamualaikum semua...

Sekiranya anda seorang ibu, sudah tentu pernah berdepan dengan masalah anak yang sukar makan. Sudah bermacam resepi yang kita cuba..sudah banyak cara kita kreatifkan diri mencipta pelbagai bentuk dan mengolah resepi, tetapi hasilnya tetap sama. Anak tetap memandang sepi makanan yang kita masak. sedih kan? Tu lah, yang mama alami...anak mama yang sulong susah sangat nak suh dia makan...kadang2 geram..kita dah masak penat2...dia xnak makan lak..huhu....
Dan yang lebih sedih anak lebih suka makan makanan yang tidak sihat seperti jajan dan makanan segera. Sudahlah tidak ada nutrien, boleh merosakkan daya fikir pula.


Dan yang paling best, mealshakes bukan sahaja untuk anak, ibu yang mengandung dan loya-loya ketika hamil pun boleh ambil juga. Jimat dah kat situ kan. Alhamdulillah..setelah mengamalkan Meal Shakes pada Amzar...nampak dah perubahan pada selera makan dia...sekarang ni dia pulak yg request...Mama,nak nasi goreng...mama,nak makan nasi...hik2...alhamdulillah..syukur sangat2...berat pun dah bertambah...kebetulan baru pas check up kt klinik kesihatan....tgk2 graf dia naik...mama happy sangat...ni memang TESTIMONI mama sendiri...


Anda nak order untuk si manja anda? Cepat2 pm saya

Jom berSHAKLEE bersama-sama saya :))

Shaklee Independent Distributor [ ID No : 1004731 ]
SMS/Whatssup :012- 240 4042 (Ana)