Tuesday, February 18, 2014

Cara Nak Join Shaklee & Faedah Menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum semua pengunjung blog...

Hari ni, saya lebih teruja untuk bercerita kerana BONUS/CEK yang saya dah terima tempoh hari. Alhamdulillah, setiap bulan ada peningkatan dari segi bonus yang dapat...dari 6% ke 11%...tu semua bergantung pada usaha tau!!! Alhamdulillah...Terima kasih kepada SUPPORT GROUP kerana banyak sharing ilmu-ilmu hebat berkaitan menjana pendapatan melalui Shaklee.


Jadi, mama terpanggil untuk sharing juga dengan pengunjung blog mama ni bagaimana untuk jana pendapatan melaluli Shaklee.Telah ramai orang kita, bangsa kita dan agama kita yang berjaya dan sekarang menjana pendapatan sehingga 6 angka. Korang tak nak ke? Mama nakkkkkk........kalau anda teruskan pembacaan, bermakna anda berminat dan sesekali dengarlah kata hati anda ya...


Cara Nak Join Shaklee

Ada dua cara untuk join dan jadi ahli Shaklee:

Anda hanya perlukan modal RM65 ( tambah rm10 untuk kos pos) untuk menjadi ahli Shaklee. RM65 adalah lifetime fees ya. Apabila anda sudah membayar sebanyak RM65, anda akan memperolehi ID no dan dibekalkan dengan starter kit yang mempunyai segala info mengenai Shaklee. Di dalamnya juga terdapat guide mudah untuk kita target jualan bulanan kita. Sekiranya anda berminat untuk jana pendapatan, anda perlu dalami starter kit ini. Anda yang hanya mahu menggunakan produk untuk tujuan peribadi juga boleh menjadi ahli dan menikmati pembelian barangan Shaklee dengan harga ahli. 



Cara kedua, anda perlu membeli barangan sejumlah RM660-680 di dalam satu resit. Dengan ini, anda layak diberi FREE MEMBERSHIP. Anda boleh berkongsi belian bersama ibu,ayah, kawan-kawan dan anda akan mendapat FREE MEMBERSIP.

Faedah Menyertai Shaklee

Sudah tentulah banyak faedahnya. Kalau tidak, masakan mama berminat..hehe. Antaranya

Setiap barangan yang anda beli daripada Shaklee mempunyai unit volume (UV). Sekiranya pembelian anda mencapai UV tertentu, UV tersebut kemudiannya akan ditukarkan ke dalam bentuk cash/cek. Bermakna setiap wang yang anda laburkan untuk pembelian barangan Shaklee akan diganti semula. Apatah lagi jika anda menjualnya kepada orang lain. Sudah tentu nilai cash yang anda dapat mencapai nilaian 5-6 angka. Anda nak tak? Mama nakkkkkk......

Apabila jualan semakin meningkat, Shaklee menawarkan ganjaran Bonus Kereta, Convention, Pelancongan (termasuk Umrah)..Wahh...sangat best ni. Anda nak tak? Mama nakkkk.....
Financial Freedom yang dicanang-canang oleh orang yang telah memilikinya membuat hati akak ni membuak-buak bersemangat sharing dengan korang tentang Shaklee. tak join tak tahu. Bila dah join, baru nampak jalan. Kebanyakan mereka yang sudah berjaya sudah pun berhenti kerja dan menikmati kehidupan yang lebih free. Boleh atur dan susun jadual menghantar anak ke sekolah, ke kelas usrah. namun, bukan bermakna mereka tidak perlu melakukan apa-apa lagi. dengan kata lain, makan hasil orang lain. Mereka masih lagi perlu sharing marketing plan bersama anak-anak Shaklee yang baru. Ibarat kata mereka mempunyai empayar Shaklee yang dikemudi oleh mereka sendiri. Korang nak tak tak perlu mengadap bos di pejabat?Mama nakkkk.....................

Ok, kalau dah banyak sangat nak, apa kata sertai mama di Shaklee. Setiap group Shaklee adalah berbeza. Tapi akak sangat yakin dengan group mama. Group kami melakukan online coaching bagi membantu new comers. Setiap permasalahan dibantu dan support each other.


Jika anda berminat menyertai kami di Rangkaian Kumpulan Tersebar dalam Shaklee malaysia, usah teragak-agak lagi. Emel saya nurulizzuwanashamsuri@gmail.com atau whatsapp/sms ke 012-2404042 (Ana Shamsuri). Mama akan kenalkan anda dengan orang yang banyak memberi suntikan semangat dan yang telah mengubah gaya pemikiran dan kehidupan mama. Biar apa yang kita lihat itu semuanya berpotensi menukarkannya ke dalam bentuk wang.


Jadi, apa tunggu lagi??

FAST ACTION, FAST RESULT!!!!!!!

Nak seribu daya!!! Taknak.. Babaii!!


♥ Ana Shamsuri

Mama Amnina Online Shop

♥ SMS/Whatssup: 012-2404042

♥ 1004731

No comments:

Post a Comment