Saturday, July 5, 2014

Set Jantung Shaklee

Sakit jantung merupakan pembunuh nombor satu di Malaysia. Fakta yang semua rakyat Malaysia tahu saya kira. Tapi sejauh mana anda 'alert' dengan rawatan bagi merawat dan mencegah sakit jantung?

Supplements Shaklee yang d'syorkan kepada anda??

√ Omega Guard
√ COQ Health
√  Alfafa Complex

Kenapa 3 set ni???

Omega Guard:

Omega 3 yang terdapat dalam Omega Guard Shaklee amat berkesan dalam menurunkan kolestrol. ia ibarat pembakar lemak yang boleh menyingkirkan lemak yang terdapat di dalam saluran darah kita. lemak ini lah yang menyebabkan saluran darah kita menjadi sempit. ia dapat melancarkan peredaran darah dan menghalang daripada terjadinya tekanan darah tinggi.

COQ Health:

CoQ10 dapat mengurangkan gejala-gejala masalah kegagalan jantung seperti sesak nafas, sukar tidur, dan bengkak. Jadi CoQ10 adalah penyelesaian untuk meningkatkan pengeluaran tenaga di dalam otot jantung, juga meningkatkan kekuatan jantung untuk mengepam darah ke seluruh badan.

Alfafa Complex:

Lemak kolestrol yang terurai perlulah disingkirkan keluar daripada badan kita. Alfafa mengandungi saponin yang bertindak seperti span serat yang menyerap kolestrol dan menyingkirkannya dari tubuh kita.

Berminat? Hubungi ana!
Email - nurulizzuwanashamsuri@gmail.com
SMS/whatsapp - 012-2404042
FB - http://www.facebook.com/nurulizzuwana
Fan Page - http://www.facebook.com/mamaamninaonlineshop 

No comments:

Post a Comment