Thursday, August 14, 2014

Tayar kereta pancit @ bocor



Tukar tayar sendiri..wahai kaum hawa boleh ke??

Apa pulak kaitan TAYAR BOCOR dengan SHAKLEE?


Hehe...entry kali ni nak share pasal tayar pancit la plak..@ bocor...Korang nak tau? Tahun ni je..dua kali tayar kereta mama buat hal...sekali kat pejabat..baik punya..time mama nak balik rumah..tengok2 tayar belakang belah driver 'kempis' abis...angin langsung xde!!! Adei2..ni la kelemahan kita kan kaum HAWA...bawak je pandai..nak tukar???Adui2...pk 10x wooo.....xlarat nak tukar!



Haa..ni gambar tayar WIRA ku yang pancit nun...kalau korang nak buat pe???


Kui2....tul x?Korang pun mesti setuju dengan pe yang mama cakap...tul x?Tul x?
Pe lagi...xde orang lain la...call terus pakwe tersayang... @ suami mama ler...hihi...sori la yang....I x biasa keje berat2 ni...hik2...

Kejadian baru2 ni...Sabtu lepas...elok je mama nak kua...jadi lagi, nampak benar xbagi 
keluar kan? Hehehe...


Huhu....saje je kan?Xpelah...dok diam2....sementara mintak tolong adik ambik sebab ada urusan customer...terpaksa jugak la mintak tolong...huhuhu...



Tengah duduk2 dalam kereta...sempat la kami anak-beranak berposing...Anak-anak pun dah terjebak selfie gak....Haa...juz nak share tips...korang mesti pelik kan?

Tayar pancit2 pun leh senyum...nak tau pe rahsia mama?


Makan la B Complex..insha allah...kurang stress...hehehe....istigfar banyak2...anggap la semua Ujian ini tanda Allah sayangkan kita...iye dok?

Nak order supplement SHAKLEE...Sms/Whatsapp mama k 012-2404042 (Ana) Emel pun boleh..ni emel mama: nurulizzuwanashamsuri@gmail.com. Nak contact tru FB Page pun boleh...tinggalkan je mesej kt inbox mama...FB: Mama Amnina Online Shop












No comments:

Post a Comment